Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Kövesd élőben Szoboszlaiék Európa-liga meccsét a tévében

Hosszú szünet után a Liverpool ismét pályára léphet az Európa-ligában, amit élőben közvetítenek a televízióban.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje nem láthattuk az Európa-ligában Szoboszlai Dominik csapatát, a Liverpoolt. A nagy várakozásnak vége, ugyanis a rendkívül stílusos magyar csapatkapitány klubja rövidesen akcióba lendülhet, először idegenben. A Sparta Praha az ellenfél, akik hazai pályán játszhatnak az angolok ellen, ami egy izgalmas mérkőzésnek ígérkezik.

Várhatóan Szoboszlai Dominik is pályára lép, immáron a kezdőben, miután legutóbb a sérülése után csereként térhetett vissza. A nagyobb csapatok közül csütörtökön még a Bayer Leverkusen, az AS Roma, az AC Milan, a Benfica, a Wes Ham United, a Marseille és a Villarreal is játszani fog. A Liverpool nyolcaddöntős mérkőzését 18 óra 30 perctől közvetíti az M 4 Sport.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.