Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,26 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
449,92 Ft
Bitcoin
62,444 $

Kövesd élőben a Real Madrid-Lipcse BL visszavágóját

Természetesen élőben közvetíti a tv a Real Madrid és a Lipcse visszavágó mérkőzését a Bajnokok Ligájában.

Fotó: EPA/Biel Alino
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Real Madrid igen zaklatott napokon van túl, miután úgy érzik, elvettek tőlük egy győzelmet a Valencia elleni rangadón. A szurkolók nem akarták elhinni, hogy a játékvezető akkor fújta le a meccset, amikor a madridiak épp beadták a labdát, amiből gól született. Nagy botrány kerekedett a történtekből, de az eredmény utólag sem változott.

Ennek ellenére Ancelotti csapata jól jött ki a történtekből, mivel a második helyezett Girona kikapott, addig a Barcelona döntetlent játszott a Bilbao otthonában. Egyetlen 1 pontot sem veszített így az élen a királyi gárda, most pedig a Lipcse elleni visszavágóra készülhet a Bajnokok Ligájában. Soron kívül Verekedés közben nyakon szúrtak egy férfit az Örs vezér téren, kórházba került

Az első mérkőzést Németországban rendezték meg, amit akár meg is nyerhetett volna a Lipcse, végül 1–0-ra kikaptak. Látván a Real mostani formáját, semmi sem elképzelhetetlen, így várhatóan egy izgalmas mérkőzés vár ránk szerda este a Bernabeuban. Az eseményeket az M4 Sport közvetíti élőben 21 órától.