Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,374 $

Ez egy ilyen nap, a Várda legyőzte a Zalaegerszeget

A Mezőkövesd után a Várda is nyert, a kiváló formában játszó Zalaegerszeget állították meg az NB1-ben.

...svg content...Fotó: Zalaegerszegi szurkolók a labdarúgó Konferencia-liga selejtezõjének második fordulójában játszott ZTE FC - Osijek mérkõzésen a zalaegerszegi ZTE Arénában 2023. augusztus 3-án. MTI/Katona Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az NB1 mindig tud meglepetést okozni, hol negatív, hol pozitív formában, ahogy nézzük. Arra nem sokan számíthattak, hogy a Debrecen hazai pályán vereséget szenved a Mezőkövesd ellen, akikre többen biztos kiesőként tekintenek, de még semmi nem dőlt el. Az viszont igen, hogy a mezőkövesdiek elvitték a 3 pontot a DVSC otthonából.

Óriási meglepetés ez, főleg azok után, hogy a Mezőkövesd régóta nem nyert meccset az NB1-ben, míg a Debrecen nemrég a Ferencváros ellen küzdött a továbbjutásért a Magyar Kupában. Kevéssel maradtak le a következő körről, viszont ez a hazai vereség talán még fájóbb számukra, különösen az egyik kiesőjelölt ellen. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Sokat nem kellett várnunk az újabb meglepetésre, miután a Várda legyőzte az elmúlt időszakban veretlen és sorra győzelmeket arató Zalaegerszeget, akiknek ezzel meg is torpant a felzárkózásuk. Egy nap minden sorozat véget ért, ugyanakkor nem számíthattak arra, hogy épp a Várda lesz az, aki legyőzi őket.

Egyik csapat sem parádézott a kapu előtt, hiába volt 9 és 10 kísérlet, abból csak kettő, illetve egy tartott kapura. Ezek után nem volt meglepetés, hogy egyetlen találat dönthetett, ennél sokkal többre lett volna szüksége a ZTE-nek a győzelem megszerzéséhez, ami elmaradt, míg a Várda ideiglenesen ünnepelhet egy kicsit.

Ezzel a győzelemmel a Mezőkövesd visszakerült a 12. helyre, ami egyben az utolsó is. A 19 pontos mezőkövesdiek előtt a 20 pontos Várda áll, míg a Zalaegerszeg 28 ponttal várja a folytatást az Újpest előtt, akik ha nyernek is, nem fognak tudni előzni, mert csak 24 pontjuk van. A Zalaegerszeg a Diósgyőrhöz hasonlóan 28 pontos a 9. helyen, de kettővel több meccset játszottak a diósgyőri csapathoz képest.

Verőcei hajóbaleset: kishajókkal és drónokkal folyamatosan keresik az eltűnteket, a túlélő férfi súlyosan megsérült

Friss információk érkeztek a Verőcénél történt halálos balesetről.