Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Nem láttuk még ennyire szerelmesnek és boldognak Tóth Gabit (fotóval)

Tóth Gabi mintha napról napra boldogabb és boldogabb lenne Papp Máté Bence oldalán, aki a tökéletes pár számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, Tóth Gabi és Krausz Gábor igazi álompáros, de szép lassan kiderült, hogy ez nem egészen volt így. Többször szakítottak a kapcsolatuk alatt, és ugyan sokáig küzdöttek a házasságukért, az végül tönkrement. Az utóbbi időben az énekesnő rendkívül őszintén beszélt erről, sok részletet megosztott.

Elismerte azon hibáját, hogy kifelé a közösségi médián keresztül mást lehetett látni, mert valójában már ő sem volt boldog. Mióta Papp Máté Bence személyében rátalált a szerelem, egészen más a helyzet. Rá sem ismerni Gabira, annyira kivirágzott, és ugyanez igaz a volt férjére, aki Mikes Anna oldalán éli az életét. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Sok dicséretet kap Gábor, minden eddiginél jobb pasinak tartják, ami csak növeli az önbizalmát. Részben a Dancing with the Stars is erről szólt, és elmondhatja magáról, hogy ő az első férfi győztese a műsornak. A döntőben a nagy esélyes Marics Petit és T. Danny-t is maga mögé tudta utasítani Annával.

Gabi is táncolni tanul, de egyelőre nem a DWS miatt, később viszont ki tudja… Elég kézenfekvő lenne a szereplése a műsorban, ha nem kap helyet a Megasztár zsűrijében. Ez csak később fog kiderülni, és talán Gabi is eljuthatna a döntőig, bár a megosztó karaktere miatt sokkal nehezebb dolga lenne, mert a nézők döntenek a továbbjutásról.

Egy biztos, Gabi nagyon boldog, minden pillanatban látszik rajta, hogy szerelmes, amiért hálás. Érdemes megnézni a legújabb közös fotót Gabiról és a párjáról, nagyon beszédes. Ez már igencsak hiányzott az énekesnő életéből, és könnyen lehet, hogy megtalálta az igazit. A róluk készült fotót erre a linkre kattintva érhetitek el.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.