Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Méterekről látszik Cristiano Ronaldo kockás hasa (videó)

Cristiano Ronaldo és kedvese, Georgina Rodríguez közösen edzettek, videó is készült róla, aminek sok rajongó örülhet.

...svg content...Fotó: EPA/GST Glory Soccer Tour
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Bárhol is futballozzon Cristiano Ronaldo, történelmet ír, és ez Szaúd-Arábiában sincs másképp, ahol ugyanolyan motivált, mint amikor a Manchester United, a Real Madrid és a Juventus játékosa volt. Nem tesz különbséget, igazi profi, és elképesztően sok embert vonz a lelátókra, sokan csak miatta mennek ki a meccsekre.

Ugyan erre nincs igazán esély, nagyon szívesen megnéznénk, hogy a Ferencváros játékosaként mekkora tömegeket vonzana a pályára. Van egy tippünk, hogy a Fradi attól a ponttól kezdve minden egyes hazai és idegenbeli meccsét telt ház előtt játszaná le, amivel nem kis bevételt generálna a kluboknak és az MLSZ-nek. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ronaldo azonban már lezárta az európai karrierjét, viszont a válogatottságot továbbra sem mondta le. Abszolúte reális esély van arra, hogy 40 évesen is ott legyen a következő világbajnokságon, amivel újabb rekordokat dönthetne meg. A szövetségnek sincs oka mellőznie őt, mert termeli a gólokat, legutóbb is eredményes volt.

Olyan formában van, mint egy 20-as éveiben járó fitneszversenyző, és ha megnézzük a sebességét, a futásmennyiségét, közelében nincs egy közel 40 éves játékosnak. Mintha még mindig csak a 30-as éveiben járna, és ő maga sem tudja, mikor hagyja abba, mert a teste enged játszani ezen a szinten.

Ezért sokat is tesz, napi szinten végez plusz edzéseket odahaza a villájukban. Georgina Rodríguez, a híres modell is gyakran csatlakozik hozzá, aki szintén remek formának örvend, és már évek óta alkotnak egy párt. Erre a linkre kattintva is láthatjuk, hogy Ronaldo kockás hasa méterekről is jól látszik, nem semmi formában van.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.