Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón az MTK súlyos veresége a Puskás Akadémia ellen

Nem várt súlyos vereségbe futott bele az MTK, akik nemrég akár a dobogó közelében is lehettek volna, de az utóbbi időben nem jön ki számukra a lépés.

...svg content...Fotó: A Puskás Akadémia ötödik gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - MTK Budapest mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2024. február 18-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az NB1 is izgalmasan alakul, több váratlan eredmény született a hétvégén. A Paks veresége újabb esélyt adott a Ferencvárosnak az előzésre, ami a bajnokság végkimenetele szempontjából döntő lehet. Az Újpest ugyan vereséget szenvedett, akár nyerhettek is volna, tekintve a kialakított helyzeteket a mérkőzésen.

A Debrecen hasonló cipőben jár, ugyancsak kikaptak Fehérváron, ráadásul egy újrarúgatott büntetővel. Nem kis védéseket mutatott be a Videoton kapusa, kisebb csodával ér fel, hogy egyáltalán megúszták kapott gól nélkül. Ezzel a győzelemmel továbbra is esélyesek a címre, és rögtön hoztak 3 pontot a Pakson. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Ami pedig az MTK-val történt vasárnap, több mint váratlan volt, ugyanis a fővárosi csapat hat gólt kapott a Puskás Akadémia ellen. Molnár Rajmund csak szépíteni tudott a 65. percben, ami semmire nem volt elég. Akkor már 4-0 volt az állás, majd a 80. percben és a hosszabbításban is beköszöntek a hazaiak.

Az MTK egyre lejjebb csúszik a tabellán, már csak a 7. helyen állnak 28 ponttal, mindössze 4 egységgel számolnak többet a sokáig nyeretlen Újpesthez képest. A kiesés szele egyelőre nem csapta meg őket, de ha tovább zuhannak, még ez is megtörténhet, amit nem engedhet meg magának a klub.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.

Kiderült, miért nem közlekedett az M3-as metró a Deák tér és Kőbánya-Kispest között

Nem balesetről, gázolásról volt szó, hanem valami egészen másról, ami miatt egy ideig nem közlekedett a M3-as metró.