Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Videón az Arsenal parádés 5-0-s győzelme az angol bajnokságból

Úgy tűnik, Arteta csapata újra elkapta a fonalat, és visszahozták magukat az esélyesek közé az angol bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sűrű szombaton vagyunk túl, számtalan mérkőzést rendeztek a bajnokságokban. Az angolok sem maradtak ki a sorból, egészen kora délutántól estig figyelhettük az eseményeket a televízió előtt, és nem unatkozhattunk közben. A Liverpool hozta először a kötelezőt, bár a két újabb sérült miatt megint aggasztó lehet a helyzet, és még Szoboszlai Dominik sem épülhetett fel.

Salah legalább visszatért, azonnal kiosztott egy gólpasszt és gólt is szerzett, míg Klopp elmondta a véleményét a potenciális utódjáról, Xabi Alonsóról, aki továbbra is veretlen a Bayer Leverkusennel a Bundesligában. Egyre közelebb áll ahhoz, hogy történelmet írjon a németeknél, majd nyártól már a Liverpoolt irányítsa. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A Tottenham viszont vereséget szenvedett, hazai pályán kaptak ki, amivel kiszálltak a bajnoki címért folytatott küzdelemből. Az Aston Villa a győzelmével még tartja magát a 4. helyen, nem lehet leírni őket, bár sokkal valószínűbb, hogy az Arsenal, a Manchester City és a Liverpool között dől el a trófea sorsa.

A Manchester City váratlanul döntetlent játszott, és ennek később megfizethetik az árát. Haaland sorra hagyta ki a helyzeteket, ideges is volt emiatt, nagyon ritka, amikor egy olyan klasszis, mint ő, képtelen eredményes lenni. Ennyi helyzetből legalább kétszer be szokott köszönni az ellenfél kapujába.

Az Arsenal viszont gálázott a Burnley otthonában, nem adtak esélyt, olyannyira nem, hogy öt gól volt a különbség a végére. Odegaard, Trossard és Havertz egyszer, addig Saka kétszer gyakorolhatta a gólörömét. Szépségdíjas gólok is születtek, van mitől tartania a Liverpoolnak és a Manchester Citynek.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Felszállás közben kapott lángra egy hatalmas Boeing utasszállító egyik hajtóműje (videó)

Ezúttal felszállás közben akadtak gondok a Boeing egyik utasszállítójával, amiről videó készült, mely bizonyítékként szolgálhat a vizsgálat során.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.