Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Teljes egészében Orbán Viktor évértékelő beszéde (videó)

Teljes egészében visszanézhető Orbán Viktor évértékelő beszéde, ami a korábbiakhoz hasonlóan sok témát érintett.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2024. február 17-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor magyar miniszterelnök szombaton tartotta meg az évértékelő beszédét, amire a jobboldaliak és a baloldaliak részéről is sokan voltak kíváncsiak. A kormányfő a legfontosabb aktuális témával kezdete a beszédét, Novák Katalin és Varga Judit lemondásával, illetve a gyermekvédelemmel.

A miniszterelnök kiemelte, rendkívül fontos kérdést jelent a gyermekvédelmi rendszer, amit meg fognak erősíteni. Nemcsak hazai szinten tett említést a legfontosabb témák kapcsán, hanem külföldet is érintette, és elmondta, Donald Trump győzelmében reménykedik a kormány a közelgő amerikai elnökválasztáson, ahol Joe Biden sokak szerint várhatóan nagyarányú vereséget fog szenvedni aktuális elnökként.

Orbán Viktor ezzel együtt azt is hangsúlyozta, megvédik a hazai autógyárakat. Sőt, további tervek vannak arra vonatkozólag, hogy újabb fejlesztéseket hajtsanak végre ezeken a területeken. Egyre több gyár épül Magyarországon, számos beruházás várható a következő években, melyek egyúttal rengeteg új munkahelyet és stabil megélhetést biztosítanak.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.