Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Az Olimpiakosz edzője is megszólalt a Ferencváros elleni győzelem után

José Luis Mendilibar is megszólalt a Ferencváros elleni Konferencia-liga mérkőzést követően, amit 1-0-ra nyertek meg, de még van egy visszavágó.

...svg content...Fotó: Marquinhos (k), a Ferencváros és Rodinei, az Olimpiakosz játékosa (b) a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott, Olimpiakosz - Ferencvárosi TC első mérkőzésen a pireuszi Karaiszkakisz Stadionban 2024. február 15-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sztankovics, a Ferencváros edzője reményteljesen nyilatkozott a várva várt KL-mérkőzés előtt, amit Görögországban rendeztek meg. A görögök hazai pályán kezdhették meg a viadalt, majd röviddel a kezdősípszó után Varga Barnabás beköszönt, de a találatot végül nem adták meg, ami többeknél kiverte a biztosítékot.

A Fradit ez sem zavarta meg, és számos helyzetet dolgozott ki az Olimpiakosz kapuja előtt. A teljes képet látva azt kell mondjuk, győzelmet érdemelt volna a magyar csapat, ám ennek ellenére hátrányból várhatják a folytatást. Ugyanakkor mindössze egy gól a különbség, ami könnyen ledolgozható Budapesten. Soron kívül Váratlan bejelentés: rendhagyó időpontban tartják a következő Kormányinfót

A visszavágóra egy hét múlva kerül sor a Groupama Arénában, ahol minden adott lesz ahhoz, hogy a Fradi eldöntse a továbbjutás kérdését. José Luis Mendilibar, a görögök edzője, aki tavaly a Sevillával tarolt az Európa-ligában, részben elégedett volt azzal, amit látott, de a visszavágóra egy erősebb csapatot szeretne látni.

„Azt szeretném, hogy a támadásokon legyen a hangsúly, ma csak kicsit volt, de azért egész jól játszottunk. Remélem, sikerül új elemeket vinnünk a játékba a visszavágóra.” – idézte az MTI a tapasztalt trénert, aki szerint taktikusabban kell játszaniuk, és azon dolgozniuk, hogy az ellenfélre erőltessék az akaratukat. „Taktikusabban kell futballozni és ráerőltetni az ellenfélre az akaratunkat.”