Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Varga Barnabás szerint apai öröksége is hozzájárult klasszis teljesítményéhez

Négy góllal és egy gólpasszal járult hozzá az MTK elleni kieséses győzelemhez a Ferencváros klasszisa.

...svg content...Budapest, 2024. február 6. A gólszerzõ Varga Barnabás, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Ferencvárosi TC- MTK Budapest mérkõzésen a budapesti Gorupama Arénában 2024. február 6-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem mindennapi teljesítményt láthattak azok, akik kedden kilátogattak a Groupama Arénába, ahol a bajnokságban a Paksot üldöző Ferencváros az MTK-t fogadta. A vendégek öt gólt kaptak a címvédőtől, ebből négyet Varga Barnabás szerzett, aki a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a nem mindennapi mérkőzésről.

„Mit is mondhatnék?! Mindenekelőtt köszönöm a társaknak, hogy segítettek, hiszen egyedül sosem tudsz nyerni, mindig kell hozzá a csapatmunka. Hosszú kihagyás után tértem vissza a pályára, az önbecsülésemnek nagyon jót tett, hogy ilyen jól sikerült a kedd esti mérkőzés” – mondta a lapnak, hozzátéve, hogy még mindig nincs tökéletes állapotban, vissza kell nyernie az erejét. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Varga négy góljából kettőt fejjel szerzett, mint elárulta, vélhetően családi örökség az ütemérzéke, édesapja fejjátéka pedig messze földön híres volt: „Nem ő volt a legmagasabb a csapatban, de hogy a ruganyossága neki volt a legjobb, az biztos. Ahhoz, hogy valaki jól fejeljen, nemcsak ruganyosság, hanem ütemérzék is kell. Nos, ezt alighanem édesapámtól örököltem” – fogalmazott Varga.

Az FTC csatára emlékei szerint nem szerzett még négy gólt egy találkozón, külön kiemelte, hogy óriási büszkeség számára, hogy a csapatkapitányi karszalagot is viselhette a mérkőzésen. Varga klasszis teljesítményét ráadásul Marco Rossi is a helyszínen látta, az EB-meghívó pedig gyakorlatilag borítékolható.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.