Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Messi a kínai Facebookon kért bocsánatot a csalódott drukkerektől

Bízik abban, hogy még visszatérhetnek Hongkongba.

...svg content...MTI/EPA/FRANCK ROBICHON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, komoly felháborodást váltott ki Hongkongban, hogy Lionel Messi sérülése nem lépett pályára egy vasárnapi barátságos meccsen. A nézők többsége csak miatta váltott jegyet a mérkőzésre, sokan több száz dollárt fizettek a belépőét, most viszont százak követelik vissza a jegyárakat.

A helyzet nem csupán a szervezőknek, de a kínai állam számára is meglehetősen kínos, úgy meg pláne, hogy három nappal később Messi már ott volt a pályán a japán Vissel Kobe elleni felkészülési találkozón, ahol ráadásul messze nem volt akkora az érdeklődés az Inter Miami vendégszereplése iránt, mint Hongkongban. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Mint kiderült, voltak olyan rajongók is, akik 12 órát utaztak csak azért, hogy láthassák Messit, a kínai közösségi médiában, így a „helyi Facebookon”, azaz a Weibón is megszaporodtak azok a bejegyzések, melyekben csalódottságuknak adtak hangot a mérkőzésre jegyet váltók – írja a Daily Mail.

Végül aztán Lionel Messi maga is elnézést kért a Weibón, mint írta, „bárki, aki ismer engem, tudja, hogy mindig játszani akarok…különösen ezeken a meccseken, ahol olyan messzire utazunk, és az emberek izgatottan várnak minket. Remélhetőleg visszatérhetünk és játszhatunk még egy mérkőzést Hongkongban” – tette közzé kínaiul és spanyolul.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.