Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,204 $

Istenien nézett ki Carmen Electra a Grammy-gálán

Carmen Electra még mindig a világ egyik legjobb nője, kár lenne ezt tagadni, és más hírességekhez hasonlóan nagyon jól tartja magát.

Fotó: Instagram/Carmen Electra
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az idei Grammy-gálán sem kellett unatkoznunk, sok minden történt, és azok számára is érdekesek ezek az események, akik nem különösebben követik figyelemmel a zeneipart, ugyanakkor szeretik a bulvárt, az azzal kapcsolatos híreket. Mindig van miből meríteni egy ekkora rendezvényen, ahol bárhová néz az ember, ismert embereket, sztárokat, világsztárokat lát.

Ez a 2024-es Grammy-gálán sem volt másképp, és Heidi Klum ezúttal is kitűnt a tömegből a nagyon merész és látványos ruhájával. Rengeteg dicséretet kapott, és összességében azt kell mondjuk, ő volt a legvonzóbb. Nyilván ez szubjektív is, ám ahhoz kétség nem férhet, hogy a világhírű legendás modell még mindig klasszis. Soron kívül Szelevényi gázrobbanás: emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség

Paris Hilton, a milliárdos örökösnő sem aprózta el a megjelenését, aranyban lépett a vörös szőnyegre, ahol már sokan várták. Hilton egy ideje édesanyának is mondhatja magát, és noha a gyermeket nem ő hozta világra, abszolúte a sajátjaként tekint rá, és rendkívül boldog, hogy anyaként élheti tovább az életét.

Mariah Carey-nek ez már korábban megadatott, aki szintén fantasztikusan nézett ki a gálán. Ugyancsak aranyban pompázott, és azok, akik a közelében lehettek pár fotó erejéig, igazán szerencsésnek érezhették magukat. Mindig különleges energiák veszik körbe, minden szempontból megtestesíti a világsztárság fogalmát.

Carmen Electra pedig nem tud nem szexi lenni, és ugyan magához képest most visszafogottabb volt, így is nagy sikert aratott a mélyen dekoltált ruhájával. Egyszerűen rajta sem akar fogni az idő, és ugyanazt gondoljuk róla is, mint például Paris kapcsán, miszerint jól áll nekik az idő múlása, még csinosabbak és vonzóbbak.