Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Csillagászati árakon kelnek el a jegyek Jürgen Klopp hazai búcsúmeccsére

Dörzsölhetik a tenyerüket a jegyüzérek, minden Liverpool-drukker ott akar lenni a májusi meccsen.

...svg content...Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A múlt hét meglepetése a labdarúgás világában egyértelműen Jürgen Klopp bejelentése volt, miszerint kilenc év után idén nyáron elköszön a Liverpooltól. Mindez azt is jelenti, hogy az Anfield Roadon május 19-én láthatják utoljára a német szakembert a Vörösök kispadján, így nem meglepő, hogy óriási az érdeklődés a belépők iránt.

Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, alaposan meg is ugrottak az árak, mint azt a Daily Mail megírta, a Wolverhampton elleni találkozóra egészen elképesztő felárral árulják a jegyeket, az eredetileg 60 fontos belépők valósággal aranyat érnek, és sokan élnek is a kínálkozó lehetőséggel. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A másodkézből vásárolt jegyek közül ugyanis a legjobb helyekre szólók 25 ezer fontért keresnek gazdát, ami átszámolva több mint 11 millió forintnak felel meg. Vannak azért ennél olcsóbbak is, de bőven milliós árral kell számolnia, aki most akar belépőt szerezni a Wolves elleni összecsapásra.

A drukkerek persze abban is reménykednek, hogy a mérkőzés után bajnokot avathatnak az Anfielden, amire most még minden lehetőség meg is van, hiszen a Liverpool vezeti a bajnokságot. A következő napokban ugyanakkor kemény erőpróbák jönnek, hiszen a Chelseavel és az Arsenallal is összecsapnak Szoboszlaiék.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.