Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,378 $

Stana Alexandra elárulta, mi van közöttük Marics Petivel

Számtalan találgatás, pletyka jelent meg Stana Alexandráról és Marics Petiről, akik sokáig kéz a kézben haladtak előre a Dancing with the Stars negyedik évadában.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Teljesült Stana Alexandra és Marics Peti kívánsága, mert azt szerették volna, hogy együtt táncoljanak a Dancing with the Stars új évadában. Nagyon örültek egymásnak, míg többen attól tartottak, hogy a Valmar sztárja nem fogja kellően komolyan venni a táncot, amivel az őrületbe kergetheti a profi táncosnőt.

Nagyobbat nem is tévedhettek volna ezek az emberek, mert Peti még saját magát is meglepte, sokszor éjfélig gyakoroltak, órákon át. Rendkívül komolyan vette a kihívást az énekes, aki nem mellesleg sokat is fejlődött, és imádta ezt az egészet. Imádott táncolni, és egyúttal megmutatta az érzelmesebb oldalát, aminek sokan örültek. Soron kívül Brazíliai áradások: 143-ra emelkedett a halálos áldozatok száma

A TV2 óriási döntést hozott azzal, hogy Petit beválogatta a mezőnybe, és biztosak lehetünk abban, hogy senki mással nem lett volna olyan sikeres, mint a bombasztikusan kinéző Alexandrával. Hamar megtalálták egymás között az összhangot, és végül másodikak lettek Krausz Gábor és Mikes Anna mögött, akik összejöttek a forgatások alatt.

Miután kiderült, hogy Alexandra és Meggyes Dávid már nincsenek együtt, nem alkotnak egy párt, csak úgy záporoztak a pletykák Petiről és Szandiról, aki nem mellesleg élete eddigi legjobb formájában van, rengeteg bókot kap. A magánéletéről viszont nem szívesen beszél, de annyit megtudhattunk, szeretne műsorvezető és édesanya lenni.

Ami pedig Petit illeti, szintén őszintén beszélt a témáról, és elárulta, mi van valójában köztük Petivel. „Petivel egy nagyon szoros barátság szövődött közöttünk. Örökre összekötnek a közös élmények, az, ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, nagyon erős köteléket teremtett.” – mondta a Story magazinnak a DWS sztárja, amiről a Blikk is beszámolt.