Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Nyert a Chelsea, és már a Manchester United előtt vannak

Noha nemrég még jelentősebb volt a pontkülönbség a két csapat között, a Chelsea a legutóbbi győzelmével már a Manchester United előtt jár az angol bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy Ten Hag irányításával siralmasan teljesít a Manchester United, a vezetőség továbbra sem rúgta ki a hollandot, ami még nagyon sokba kerülhet számukra, mert egyáltalán nem úgy néz ki, hogy a következő idényben ott lehetnek a Bajnokok Ligájában, de még az Európa-liga-indulás is erősen kérdéses.

Legutóbb még csak a csoportból sem jutottak tovább, ami nagyon sok edzőnek került volna az állásába, de valamiért Ten Hag a vezetőség bizalmát élvezheti. Hamarosan a sokkal jobb formában játszó Tottenham ellen fognak játszani, akik egy nagyobb pofont is kioszthatnak a Vörös Ördögöknek, bár győzelem esetén sem lennének sokkal előrébb a manchesteriek. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A helyzet az, hogy a 21. forduló előtt a Manchester United már csak a 9. helyen áll, és hamarosan a TOP-10-en kívül találhatja magát. Rövidesen a sokáig biztos kiesőnek tartott Bournemouth is veszélyes lehet rájuk a 12. helyen, akik ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak. Kellemetlen a helyzet az Old Traffordon, addig a Chelsea valamivel jobban áll.

Igaz, a londoni sztárcsapat egy váratlan vereséggel hangolt a 20. fordulóra. A Middlesbrough ellen kaptak ki a Ligakupa elődöntőben, annak első mérkőzésén, így még van esélyük arra, hogy ott legyenek a fináléban. Legutóbb pedig a Fulhamet fogadták, akik szintén elődöntősök a kupában, és noha vezettek is a Liverpool ellen, Kloppék 3 perc alatt fordítottak.

Most is vereséget szenvedtek, Palmer büntetője 3 pontot ért az első félidő hosszabbításában. A Chelsea ezzel jelenleg a 8. helyen áll 31 ponttal, közvetlen a 31 pontos Brighton és a 34 pontos West Ham United mögött. A Manchester United szintén 31 pontot számol, de már most kezd jelentős lenni a hátrányuk a BL-ért érő helyekhez.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.