Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Ezekkel a gólokkal kapott ki az Arsenal, megint elbukhatják a bajnoki címet

Az Arsenal nagyon rossz formát mutat, és ezek az elvesztett pontok még igencsak fájdalmasak lehetnek számukra a bajnokság végén.

...svg content...Fotó: EPA/DAVID CLIFF
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sok Arsenal-szurkoló előre pezsgőt bontott az előző bajnokságban, ami súlyos hiba volt a részükről. A Manchester City volt az egyetlen kihívójuk, akik már pontosan tudták, hogyan kell bajnokságot nyernie egy csapatnak a Premier League-ben. A londoniak egyszerűen nem bírták a nyomást, és Arteta a vereséget követően elgondolkozott a távozáson.

Végül arra az elhatározásra jutott, nem áll tovább, ő a megfelelő személy arra, hogy bajnoki címre vezesse a csapatot. Idén már sokkal nehezebb dolga lesz, miután a Manchester City mellett a Liverpool, az Aston Villa és a Tottenham is beszállt a játékba. Minden korábbinál szorosabb a bajnoki harc, melynek kapcsán Guardiola úgy fogalmazott, jelenleg a Liverpool a jobb csapat. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Azzal, hogy a Tottenham hozta a kötelező 3 pontot december-31-én, még érdeksebbé vált a helyzet. A Spurs győzelme senkit nem lepett meg, még akkor sem, ha azelőtt kikaptak a Brighton-tól, ami igen fájdalmas volt számukra. Az Arsenal veresége a Fulham otthonában már inkább felért egy drámával, amin hosszú távon a cím sorsa múlhat.

Az elmúlt öt bajnoki meccséből mindössze egyet nyert meg az Arsenal, egyértelműen gödörben vannak. A csapat egyelőre nem találja a kiutat, és már csak a 4. helyen állnak a bajnokságban, a Tottenham mindössze 1 ponttal van mögött 20 fordulót követően. A következő hetek sem lesznek számukra egyszerűek, már csak a Liverpool miatt sem.

Az Arsenal január 7-én hazai pályán fog játszani a Liverpool ellen az FA Kupa harmadik körében, majd jön a bajnokságban a Crystal Palace, a Nottingham Forest és a Liverpool elleni csúcsmérkőzés február 4-én. Alább pedig a Fulham elleni vereség összefoglaló videóját nézhetjük meg, benne természetesen a gólokkal.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.