Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
451,54 Ft
Bitcoin
61,692 $

A Chelsea három góllal vezetett, de majdnem rossz vége lett

A Chelsea már három góllal is vezetett az utolsó játékrészben, amikor a Luton stílust váltott, és kis híján egyenlítettek.

Fotó: EPA/NEIL HALL EDITORIAL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Minden eddiginél kiszámíthatatlanabb a Premier League, ami csak jót tesz a bajnokságnak. Itt már a legkisebbek is képesek megviccelni a nagyokat, és láthatjuk, nincs lehetetlen, az Aston Villa továbbra is esélyes a bajnoki címre. Ha valaki azt mondja a szezon előtt, hogy a Villa 2023 év végén alig pár pontra lesz az első helytől, sokan felnevettek volna.

Ha nem bukják el a Manchester United elleni meccsüket, most ott lehetnének a Liverpool nyakán. A Tottenham is bánhatja, hogy egy előzetesen nyerhető meccset vesztettek el, de még így sincsenek túl messze. Egy ideig még ötesélyes lehet a bajnokság, ami később várhatóan le fog csökkenni három csapatra, bár erre sincs garancia. Soron kívül Magyar Péter Dobrev Klárának üzent

A Chelsea még mindig távolról figyeli az eseményeket, rendkívül ingadozó a csapat formája. Ezelőtt december 27-én léptek pályára, azt követően, hogy a Wolves legyőzte őket 24-én, ami miatt sokan szomorkodtak karácsonykor. Most ebből valamit visszaadtak, mivel 3-2-re nyertek a Luton otthonában, ami nem volt sima.

Simának tűnt, mivel a londoni kékek a 70. percben már három góllal vezettek. Palmer a 12 és a 70. percben köszönt be, míg Madueke a 37-ben, a változatosság kedvéért Palmer passzából, aki ezzel a meccs embere lett. Pár perccel a harmadik gól után Adebayo szépített, de les miatt visszavonták a találatot.

A Luton ekkor már igencsak más szinten játszott, aminek meglett az eredménye. A 80. percben Barkley gólját megadták, ahogyan Adebayóét is a 87-ben. Volt miért izzadnia a vendégeknek, minden esélye megvolt a Lutonnak arra, hogy kiegyenlítsenek. Ezzel a vereséggel a kiscsapat csak a 18. helyen áll, addig a Chelsea a 10., 1 ponttal a Newcastle mögött, viszont a „Szarkák” még nem játszották le a 20. mérkőzésüket.

Szentkirályi Alexandra: „Karácsonyék kitiltanák az autók kétharmadát. Ez őrület”

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergelyék arra készülnek, hogy kitiltsák az autók kétharmadát Budapestről.

Eddig nem látott jelenetek Kína elnökének megérkezéséről, Orbán Viktor fogadta

Orbán Viktor és felesége elsőként üdvözölhette Kína elnökét, aki egy óriási különgéppel érkezett meg Magyarországra, Budapestre.

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a NAV pénzügyőrei az M5-ösön (videó)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei ismét a megfelelő helyen és időben voltak, aminek köszönhetően illegális eszközöket foglaltak le az M5-ös autópályán.