Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Így ünnepelte a közönség Szoboszlait Liverpoolban a hatalmas gólja után (videó)

Szoboszlai Dominik továbbra is egy nagyon fontos játékos Liverpoolban, amit a West Ham United ellen is bizonyított.

...svg content...Fotó: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Klopp a Manchester United elleni pontvesztést követően arról is beszélt, miért cserélte le Szoboszlait. Egyszerűen rendszert akart váltani, és emiatt cserékre volt szüksége, miközben arra is rámutatott, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya még mindig nagyon fiatal, rengeteg benne a fejlődési potenciál, ami megint csak jó hír.

Szoboszlai korábban is volt már nyomás alatt a pályafutása során, ám nyilván ez más, ha valaki a Liverpool játékosa, mert állandó a figyelem. Az angol média külön foglalkozik vele, és kiderült, a csapat legértékesebb játékosának is mondhatja magát. Emiatt még nagyobbak az elvárások vele szemben, ugyanakkor egyre jobbá és jobbá válik. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

A West Ham United elleni Ligakupa-negyeddöntőben is ott lehetett a kezdőben. Meg is hálálta a bizalmat, és csattanós választ adott a kritikusoknak, miután hatalmas gólt lőtt. Ráadásul az ő találatával szerezte meg a Liverpool vezetést, ami egyúttal megnyitotta a gólcsapot, és végül minden jól alakult az este folyamán.

Olyannyira jól alakult, hogy Dominik csapata 5-1-re ütötte ki a londoniakat, még csak esélyt sem adtak számukra. Több mint magabiztosan jutottak be a következő körbe, és lassan már csak egy lépésre lehetnek a döntőtől, így Szoboszlainak reális esélye nyílhat arra, hogy rögtön kupát nyerjen az új csapatával, már az első szezonjában.

Az elődöntőben két mérkőzést fognak játszani Szoboszlaiék. Először odahaza lépnek pályára a Fulham ellen január 8-án, majd a hónap végén, 22-én a Fulham látja vendégül a sztárcsapatot. Szoboszlai is elégedetten hagyhatta el a pályát szerda késő este, természetesen ő is nagy tapsot kapott a közönségtől.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.