Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Újabb nagy igazolás a Chelsea-nél, a Liverpool megtalálhatta Van Dijk utódját

A londoni és a liverpooli klub is két igazán remek tehetséget igazolhat, akik a jövő sztárjai, fontos láncszemei lehetnek.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A londoni és a liverpooli klub is két igazán remek tehetséget igazolhat, akik a jövő sztárjai, fontos láncszemei lehetnek.

A Chelsea nemcsak a Premier League-ben, hanem az egész átigazolási piacot tekintve nagyon aktív. Frank Lampard megkapta a kellő bizalmat és a pénzügyi forrásokat ahhoz, hogy megerősítse a keretét. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Az egykori legendás játékos ezzel saját magára is nyomást helyez, mert ha ezekkel az új igazolásokkal sem tud előrébb lépni, akkor a Chelsea megválik tőle. A vezetőség finoman már utalt erre, és idén a bajnoki címért kell harcolniuk.

Ebben segíthet nekik Kai Havertz is, aki a Bayern Leverkusentől érkezik. A mindössze 21 esztendős szélső egy ígéretes tehetség, aki 2018 óta a német válogatottban is játszik. Lampard igazi potenciált lát benne, olyannyira, hogy a német Bild szerint kvázi már meg is szerezte őt.

Vasárnap Londonban orvosi vizsgálatokra várják a játékost, aki hamarosan csatlakozhat az új csapatához, és megkezdheti a felkészülést élete első PL-szezonjára, ami rendkívül izgalmasnak és ígéretesnek tűnik.

Újabb nagy sztárt vinne a Miamihoz Beckham a Juventustól, de túl nagy a fizetése

Liverpoolban eddig minden csendes volt, és Jürgen Klopp nemigazán tudott igazolni. Hiába van egy erős csapata, új emberekre lenne szüksége. A német szokásához híven az olcsóbb játékosokat részesíti előnyben, különösen ebben a gazdasági helyzetben.

Ezúttal egy 22 éves futballistát szerezhetnek meg, aki a középpályán és hátul is remekül képes védekezni. Ő lehetne Virgil van Dijk hosszú távú utódja, aki már 29 esztendős, és az elmúlt időszakban sokat cikkeztek az esetleges távozásáról Ronald Koeman barcelonás szerződése miatt.

Kristoffer Ajer a Celtic futballistája, aki ugyan egyelőre nem nagy név, a Liverpoolnál hamar sztár válhatna belőle Klopp irányítása alatt. Dejan Lovren távozása miatt pedig még inkább szükség lehet a fiatalra, akinek a potenciális érkezéséről a Daily Star számolt be.

Két igazolást tervez még Klopp, miután hárman már megérkeztek az akadémiára. A német egy középhátvédet, egy jobbszélsőt vagy egy középpályást akar szerződtetni. Három opciója is van erre, akikben mind van potenciál.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ket-sztarjatol-is-megvalna-a-manchester-united-a-rajongok-elegedettek-lehetnek/

A Watfordtól Ismaila Sarrt hozhatják el, akinek 40 millió font körül lehet az ára. A bajnok kész tárgyalni erről az összegről. Thiago Alcantara is az egyik legfontosabb kiszemelt, bár a legutóbbi hírek szerint a Manchester United közelebb áll a középpályás sztár leigazolásához.

Klopp nem esik pánikba, de elismeri, hogy nehéz a helyzet, hozzátéve, hogy október 6-ig még sok idő van hátra, ugyanis akkor zárul az átigazolási szezon. Számára fontos, hogy az eddigi filozófiájukat kövessék, tehát nem szórják a pénzt, és többször is meggondolják, hogy milyen üzletet kötnek.