Újabb nagy sztárt vinne a Miamihoz Beckham a Juventustól, de túl nagy a fizetése

not image

A T-800-as

2020. szeptember 2. - 07:40

Blaise Matuidi után egy újabb nagy sztár költözhet Miamiba, ha David Beckham sikerrel jár, aki nagy terveket szövöget Amerikában.

Blaise Matuidi után egy újabb nagy sztár költözhet Miamiba, ha David Beckham sikerrel jár, aki nagy terveket szövöget Amerikában.

A 33 éves Blaise Matuidi még az európai csapatok számára is nagy fogást jelenthetett volna, független a korától. A Juventus korábbi játékosa David Beckham csapatához szerződött, ahol tárt karokkal várták.

Az MLS egyre nagyobb neveket szerez meg magának, bár a legtöbb esetben ezek a sztárok levezetni érkeznek meg Amerikába. Gonzalo Higuaín lehet a következő nagy név, aki szintén a Miami csapatánál köthet ki.

Decemberben lesz 33 éves, és egy ideje már kilóg a Juventus keretéből. A Milannak és a Chelsean-nek is kölcsön adták, de a rivális, valamint a britek sem akarták őt megvásárolni. A kevés gólt termelő csatár az MLS-ben kezdhetne új karriert.

Neymar reagált a pletykákra, miszerint Messihez csatlakozhat a Manchester Citiyhez

A Juventus pedig már nagyon túl szeretne adni rajta a 7.5 millió eurós fizetése miatt. Andrea Pirlo, az új edző nem számol az argentinnal, és egy ideje már új klubot keresnek neki. Beckham érdeklődése nagyon jókor érkezett.

A Calcio Mercato jelentése szerint az Inter Miami tulajdonosa időközben fel is vette a kapcsolatot a torinói alakulattal, hogy megkössék a nagy üzletet. Kérdés, hogy Higuaín mennyi pénzt kérne, mert ha túl sokat, az a brit legendát is elriaszthatja.

A támadó nyitott a váltásra, ahogyan arra is, hogy a River Platenél vezessen le hazai környezetben. Lehetséges, hogy a pénz játssza majd a főszerepet, de az MLS egy valóban életképes megoldás lehetne számára.

Higuaín hatalmas összegért, 90 millió euróért került át a Napolitól, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A játékos állítólag örülne annak a verziónak is, ha felbontanák a szerződését, és kapna egy nagyobb végkielégítést, majd szabadon tárgyalhatna.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/a-csapatkapitany-helyettes-gulacsi-es-orban-csapattarsat-akarja-a-manchester-united-a-rb-leipzignel/