Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,92 Ft
Euró
397,97 Ft
Font
471,62 Ft
Bitcoin
67,103 $

A Liverpool másodedzője is reagált Szoboszlai gyengébb teljesítményére

A Manchester United elleni kimagaslóan gyenge teljesítmény után az angol sajtó célkeresztbe vette a Liverpool magyar középpályását.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. december 3-i Liverpool-Fulham mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban. MTI/AP/Jon Super
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik fantasztikusan indította liverpooli karrierjét, hiszen több mérkőzésen is a meccs legjobbjának választották, pontos passzai és nagy góljai pedig fontos pontokat eredményeztek a mersey-parti klub számára.

Az utóbbi hetekben azonban valami megváltozott, a magyar középpályás teljesítménye némiképp visszaesett, ezen tény mellett pedig a könyörtelen brit sajtó sem volt hajlandó elmenni. A West Ham united elleni szerdai ligakupa-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón így Pep Lijnderst, Klopp jobbkezét is megkérdezték, mi a helyzet Szoboszlaival. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Lijnders szerint azonban semmi különös nem történt, Szoboszlai még továbbra is egy nagyon fiatal, az edzői stáb pedig úgy látja, gond nélkül vissza tud majd térni a korábban mutatott teljesítményhez.

„Még mindig csak 22 éves, szóval nagyon fiatal. Nagyon örülünk annak, hogy már az elején letette a névjegyét, szóval tudjuk, hogy mire képes”, mondta Lijnders, aki szerint most az egyetlen módja, hogy Szoboszlai visszatérjen a korábbi szintjéhez az a kemény munka.

Ő egy olyan karakter, aki meg akarja mutatni, hogy mire képes, és fontos tagja akar lenni a csapatnak. Amíg ez a hozzáállása nem változik, addig biztos vagyok benne, hogy képes lesz újra a legjobbját nyújtani

mondta.

A Manchester United elleni mérkőzés minden bizonnyal az eddigi leggyengébb volt Szoboszlai szempontjából, ugyanis a magyar középpályás a statisztikák szerint 15 alkalommal vesztette el a labdát az Anfielden, miközben az 5 átadási kísérletéből egy sem talált csapattársat, ráadásul kapura tartó lövése sem volt.

Amit mentségül lehet felhozni Szoboszlai esetében az az a tény, hogy Mohamed Salahon kívül ő az egyetlen játékos, aki az eddigi 17 Premier League mérkőzés mindegyikén kezdőként lépett pályára, így nem lenne meglepő, ha némi fáradtság jelentkezne nála a terhelés hatására.

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.