Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,06 Ft
Euró
401,56 Ft
Font
479,04 Ft
Bitcoin
60,802 $

Klopp szerint a Manchester United elleni kezdésük volt az idényben a legjobb

A német edző igyekezett a pozitívumokat kiemelni.

...svg content...Liverpool, 2023. december 17. Jürgen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Manchester United mérkõzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2023. december 17-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az eredmény is ezek közé sorolta, még akkor is, ha a gólszerzés nem sikerült, emiatt pedig lecsúszott a Premier League tabellájának első helyéről a Liverpool. Igaz, Klopp épp a napokban nyilatkozta, hogy nem féltávnál, hanem majd a végén kell vezetni a bajnokságot.

„Talán egy-két szerencsétlen pillanatunk volt, amikor nem voltunk elég nyugodtak, és túlságosan kapkodtunk. Nyilván a döntő momentum, a gólszerzés nem sikerült, de így is sok pozitívumot tudok mondani a mérkőzésről” – fogalmazott Klopp a Liverpool hivatalos honlapjának. Soron kívül Orbán Viktor célja az 1 millió forintos átlagkereset elérése Magyarországon

„A meccs kezdete a legjobb volt, amit ebben a szezonban produkáltunk, az intenzitás kiemelkedő volt, mint ahogy a befejezett támadások száma is. Ám ha ilyen sok helyzetet alakítunk ki, nagyobb eredményesség kellene. Viszont keményen küzdött az ellenfél is, amiért dicséret illeti őket.Nyilvánvalóan nem azért voltak itt, hogy vereséget szenvedjenek.”

„Rendszert váltottunk, friss játékosokat hoztunk be, és minden működhetett volna, ha a végső mozzanatok jobban sikerülnek. Nagyon pechesek voltunk a kapufánál, Onana nem is reagált rá, egyszerűen értelme nem lett volna. A United azonban nagyon jól védekezett” – mondta Klopp.