Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Dráma Manchesterben, máris kiesett a United a Bajnokok Ligájából

A Manchester United megint vereséget szenvedett az Old Traffordon, és még csak az Európa-ligában sem folytathatják tovább.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az angolok két csapatnak is szoríthattak kedd este a Bajnokok Ligájában. Az Arsenal már korábban továbbjutott a csoportjából, hozták a papírformát, viszont a PSV otthonából nem tudták elhozni a 3 pontot. Ugyan megszerezték a vezetést, a hollandok kiegyenlítettek, és arra már nem volt válasza a londoni sztárcsapatnak.

A Manchester United, az egykori BL-győztes pedig reménytelen helyzetből várhatta a Bayern München elleni mérkőzést. Egyrészt nyerniük kellett a németek ellen, akik szintén egy kiadós pofonnal hangoltak a meccsre, másrészt a Koppenhága és a Galatasaray sem nyerhetett az egymás elleni rangadón. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Az első félidő gyenge játékot hozott az United részéről, a Bayern irányította a mérkőzést. Garnacho, Antony és Hojlund is nagyon súlytalanok voltak elől, rendre lepattantak a védőkről, mialatt Ten Hag megint nagyon tanácstalannak tűnt a kispadon, de a hátsó alakzat sem állt biztos lábakon, csak Sane túljátszásának köszönhették azt, hogy nem kerültek hátrányba.

Kiesett a Manchester United

Maguire nem bírta sokáig, a 40. percben cserét kért egy feltehetően ágyéksérülés miatt. Úgy tűnt, hogy egy szimpla lépésbe sérült bele, és nem sokkal később már Evans a pályán is volt, aki még látott bajnoki címeket a Vörös Ördögöknél. A veterán védőnek kellett összeráznia a védelmet, ahol hosszú idő után száműzött Varane is lehetőséget kapott. Shaw a 15 perces szünetből már nem tért vissza, ugyancsak megsérült, bár nála ez nem ritka.

A 49. percben Fernandes óriási lehetőséget puskázott el, 16 méterről lőhetett teljesen tisztán, a labda viszont a lelátó tetején landolt. Koeman a 71. percben nem hibázott, egy újabb védekezési hibát használtak ki ezzel, mindezt úgy, hogy a vendégek nemigazán erőltették meg magukat.

Az United a második félidőben is ugyanolyan tehetetlen volt, ráadásul mivel nyert a Koppenhága a törökök ellen, minden eldőlt. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a csoport leggyengébb csapatának tartott Koppenhága ment tovább 8 ponttal a 16 pontos Bayern mögött, addig a Galatasaray az Európa-ligában folytatja. Az United 4 ponttal búcsúzik a sorozattól, és még csak az EL-ben sem játszhat, ami könnyen lehet, hogy Ten Hag állásába kerül.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.