Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,374 $

Ilyen szexi volt Rácz Jenő felesége a Sztárbox döntőjében

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri is megadta a módját a Sztárbox döntőjének, ami azonban nem úgy alakult, mint azt szerették volna.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Kiss László

Szerkesztő

Rácz Jenő nagyon sokat készült a Sztárbox új évadára, és mivel mellette ott van a családja, az éttermei és minden más elfoglaltsága, olyan terhelés alá került, mint azelőtt talán soha. Ezzel együtt sokat vehetett ki belőle Kabát Péter kiütése, majd jött a balhé Istene Bencével, ami ugyancsak nem segített neki.

Pár nappal később személyesen beszélték meg a dolgokat, amikor már az egész média róluk szólt. Bence azonban továbbra is nyitott arra, hogy újra bokszoljon Jenővel, de nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez már nem jön létre. Jenő elfáradt, és noha szereti a bokszot, az távolról sem egy élhető létforma, más életet él, és igazán azt szereti. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Molnár áron ellen bokszolhatott a döntőben, ami nem sokáig tartott. Áron rendkívül rövid idő alatt kiütötte Jenőt, aminek sokan örültek, csak úgy özönlöttek a kárörvendő hozzászólások, amikre inkább nem reagálnak az érintettek. Jenő elismerte a vereséget és azt, hogy fejben már nemigazán volt ott, mondhatni a lehető legrosszabbkor fáradt el.

Ettől függetlenül sokan büszkék rá, és ő is az lehet magára, mert a döntőben szerepelni nem rossz dolog. Az azonban valóban látszott Jenőn, hogy nem olyan éles, mint a Bence elleni meccsen volt. Valami hiányzott, addig Molnár Áron űzött fenevadként ment be a ringbe, és szinte esélyt sem adott a chefnek, akit kedvel, nem akarta bántani, de ilyen a boksz.

Természetesen Jenő felesége, Dóri is a helyszínen figyelte az eseményeket, aggódott Jenőért. Szerencsére nem történt ájulás és komoly sérülés sem, majd a rutinvizsgálatok elvégzése után mindenki mehetett az útjára. Dóri, aki A Konyhafőnökben ismerte meg Jenőt, szintén nagyon csinosan öltözött fel a nagy estére, sok dicséretet kapott.

Verőcei hajóbaleset: kishajókkal és drónokkal folyamatosan keresik az eltűnteket, a túlélő férfi súlyosan megsérült

Friss információk érkeztek a Verőcénél történt halálos balesetről.