Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,54 Ft
Euró
387,08 Ft
Font
451,81 Ft
Bitcoin
66,035 $

Lewandowski még éveket érez magában játékosként, edző azonban nem lenne

A Barcelona lengyel klasszisa volt már jobb formában is, de továbbra is optimista.

...svg content...Barcelona, 2023. január 2. Robert Lewandowski, a spanyol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplõ FC Barcelona lengyel csatára a csapat edzésén a barcelonai Spotify Camp Nou Stadionban 2023. január 2-án. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 35 éves csatár sérülésekkel és gólínséggel is megküzdött a szezonban, ám Lewandowski ennek ellenére is úgy véli, hogy akár még évekig a legmagasabb szinten folytathatja profi karrierjét.

„Még mindig érzem a szenvedélyt magamban, ezért úgy gondolom, még akár három vagy négy év is bennem van, mert fizikailag is nagyon jó állapotban vagyok” – nyilatkozta a lengyel támadó. Soron kívül Két megyére is másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

Mint azt a Sportal megírta, Lewandowski egyelőre a pályán mutatott teljesítményére koncentrál, egyelőre nem gondolkozik az edzői szerepben, amiben nem is igazán tudja elképzelni magát.

A La Liga 2022/23-as idényének gólkirálya sérülése miatt ebben az idényben mindössze 13 találkozón lépett pályára, melyeken 6 gólt ért el, ám nem aggódik a gyengébb szereplés miatt, mint mondta: „Úgy érzem, jó helyen vagyok és jókor”.

A Barcelona ugyan idén kevésbé domináns a bajnokságban, és jelenleg csupán a harmadik helyen áll, a Bajnokok Ligájában két szezon után továbbjutottak Xaviék, ami az egyik legfontosabb célkitűzés volt a katalánok számára.