Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,073 $

Az orvosi vizsgálatok után eldőlt Rékasi Károly sorsa a Farm VIP-ban

Rékasi Károly meghozott egy minden eddiginél fontosabb döntést a Farm VIP-ban, nem tehetett mást.

...svg content...Fotó: TV2
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kezdettől fogva érezhető a feszültség Rékasi Károly csapatában, legutóbb már Kis Daniella is kiborult Ripli Zsuzsi miatt. Sőt, Szabyest szerint Rékasi szellemileg megrogyott, amivel megint megosztotta a nézők véleményét.

Ekkor már igencsak érezni lehetett, hogy van valami a levegőben, ami azt sejteti, hamarosan újabb dráma következhet. Szabyest igazán rá sem akar nézni Rékasira, aki a civil életében messziről el akarja kerülni a fiatal fiút. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Rékasi jó pár esztendővel ezelőtt majdnem életét vesztette egy motorbalesetben, ami több szempontból is megváltoztatta az életét. Ugyan újra megtanult járni, a régi fizikumát elvesztette a sérülésekkel és nem kevés operáción esett át.

Emiatt is lépett hátra egyes játékokban, mert tudta jól, hátráltatná a csapatát. A fájdalmai miatt fájdalomcsillapítókat szedett, és közben igyekezett minél inkább csapata segítségére lenni, térdprotézis ide vagy oda.

„Az van, hogy hazamegyek…” – kezdte sírva Károly, aki nem akart ilyen módon távozni. „Nem azért jöttem ide, hogy így menjek el. Nem azért jöttem ide, hogy kudarccal távozzak.” Nagyon megkedvelte a csapatát, és örül annak, hogy Ripli Zsuzsi a vezető, és reméli, ez így is marad. „Elképesztő csaj vagy, köszönöm, hogy találkoztunk.” Mindenkihez volt pár jó szava, többen sírtak, mélységesen meghatódtak a búcsún, ami valóban fájdalmas volt.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.