Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Farm VIP: Szabyest kitálalt Demcsák Zsuzsa előtt Rékasi Károlyról

Rékasi Károly nem tagadta, hogy káromkodva küldte el Szabyestet a Farm VIP-ban, de hozzátette, ennek előzménye is volt.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Már több mint drámai a helyzet Szabyest és Rékasi Károly között. A fiatal srác úgy fogalmazott, a színész szellemileg megrogyott, miközben nagyon úgy tűnik, hogy Rékasi feladhatja a játékot egy korábbi sérülés miatt.

Szabyest azt mondta, néha jól, néha pedig rosszul érzi magát. „Ez egy ilyen csapat…” Kiemelte, szerinte míg neki mindent el kell tűrnie és viselnie, addig a többiek ezt már nem tudják elviselni, pontosan ezen okok miatt nem tud kiállni a csapat mellett. „Mert a csapat sem állt ki mellettem.” Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Igazán erre nem akart reagálni Rékasi, aki szerint már elkeseredés van benne, amit sokkal rosszabbnak tart, mint a dühödtséget. Ez volt az a pont, amikor Szabyest elárulta Demcsák Zsuzsának, hogy Rékasi káromkodva küldte el őt.

Balogh Edina is közbeszólt

Emiatt Szabyest még csak rá sem akar nézni a színészre, örömmel fogadta meg a tanácsát. „Amikor Karcsi felszólalt, nem tudta megérvelni, mivel érdemeltem ki ezt a stílust.” Balogh Edina, aki nagyon jól ismeri Rékasit, szerinte tiszteletlenségről lehet szó, mert a színésztársát nagyon jó embernek tartja.

Edinát is meglepte a helyzet, nem igazán érti, miért történik ez. Külön kiemelte, Rékasi nem hazudik, nagyon egyenes ember, aki igazat mond, és ezzel együtt tiszteletet érdemel, nemcsak a kora miatt.

„Vigyázzatok velem, egy indulatos vadállat vagyok mint kiderült. Kérlek, óvatosan bánjatok velem a továbbiakban, önmagatok védelmében. Bocsánat.” – reagált humorosan Rékasi, akinek már nem volt ehhez kedve.