Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Farm VIP: pszichológus érkezhet a farmra Rékasi és Szabyest miatt

Gáspár Zsolt is látja, komoly feszültség alakult ki Rékasi Károly és Szabyest között, ami miatt kész pszichológust küldeni a farmra.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szabyest legutóbb sem fogta vissza magát, amikor Rékasi Károlyról alkotott véleményt. Szerinte Rékasi szellemileg megrogyott, nem tetszett neki, hogy a színész ellene kezdte hangolni a csapatát.

Nem tartja mindezt felnőttes viselkedésnek, és nagyon elege van a sztárból. Érdekes fordulatot vehetnek az események, mert úgy fest, Rékasi feladhatja a játékot, aminek főként fizikai okai lehetnek. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Hamarosan erre a kérdésre is választ kaphatunk, de az jól látszik, hogy a két híresség között már nem lesz jó viszony. Nincsenek igazán közös témáik , és már az első pillanattól kezdve adott volt a feszültség közöttük.

Gáspár Zsolt azt mondta, márpedig el kell simítani az ügyet, átbeszélni azt. Kész emiatt pszichológust küldeni a farmra, mivel pontosan látja, hogy ez milyen rossz hatással van a csapat munkájára.

„Én a civil létezésemben a továbbiakban azt az utcát is elkerülöm, amiben a Szabit tudom, hogy ott van.” – emelte ki Rékasi, aki nyilvánvaló módon nem tervez kapcsolatot tartani a fiatal sráccal odakint.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.