Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Tóth Gabi élő adásban üzent Krausz Gábornak és Mikes Annának

Tóth Gabi is figyelte a Dancing with the Stars eseményeit, sokan voltak kíváncsiak arra, hogy megemlíti-e a volt párját és táncpartnerét.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Szabó Kata

Szerkesztő

Véget ért a Dancing with the Stars negyedik évada, ami fergeteges finálét hozott, egyszerűen imádtuk. Krausz Gábor és Mikes Anna nagy meglepetésre bejutottak a TOP-2-be, majd azzal a lendülettel megnyerték a versenyt.

T. Danny ledöbbent, amikor kiderült, hogy csak harmadik lett, sokak szerint ő érdemelte volna meg a legjobban a győzelmet. A nézők azonban másképpen gondolkoztak, de így is elégedett lehet, a döntőbe is óriásit táncolt Lissák Laurával. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Gábor sem aprózta el a dolgokat, csodálatosan tangózott Annával, megérdemelten juthatott be a döntőbe. Volt egy igencsak sejtelmes nyilatkozata, amikor arról beszélt, reméli, hogy megmarad közöttük a kémia.

Nagyon sokan szeretnék, hogy a való életben is egy párt alkossanak, akárcsak Gabi az új szerelmével. Az énekesnő nem feledkezett meg arról, hogy említést tegyen a szombati döntőről, amit valószínűleg nézett is.

Gabi kiemelte, hogy gratulál Gábornak és Annának a győzelemhez. Ennél sokkal több nem hangzott el, viszont nem is volt rá szükség, és azok, akik ennek az ellenkezőjét gondolták, nagyot tévedtek.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.