Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,06 Ft
Euró
385,98 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
67,320 $

Farm VIP: Rékasinál betelt a pohár, káromkodva küldte el Szabyestet (videó)

Már érett egy ideje Rékasi Károly totális kiakadása Szabyest felé, ami most megtörtént, minden eddiginél feszültebb közöttük a hangulat.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabyest eredetileg a másik csapat tagja volt a Farm VIP-ban, de már az első nap drámai pillanatokat hozott. Kótai Misivel kellett helyet cserélnie, aki nem sokkal később úgy döntött, feladja a játékot.

Azóta rengeteg minden történt, viszont már az első pillanatokban látszott, Rékasi Károly és Szabyest nem szimpatizál egymással. A fiú nem kertelt, közölte a színésszel, hogy gyűlöletet lát a szemeiben felé. Soron kívül Vitézy Karácsonynak: négy év alatt nem sikerült légkondit szereltetni a metrókra?

Később egyre több és több vita alakult ki közöttük, ami néhol nagyobb feszültséget szült. Már nagyon elege kezdett lenni Rékasinak a fiatal hírességből, akit nemigazán tart hasznos tagnak a csapatnál.

Legutóbb új csapattársat kaptak a Farm VIP versenyzői, akik részben örültek ennek. Szabyest igencsak kivirágzott Laky Zsuzsi láttán, de az öröm nem tartott sokáig, mert jött az újabb balhé, az eddigi legkomolyabb.

Olyannyira kiakadt Rékasi Szabyestre, hogy káromkodva akadt ki rá, miközben Ripli Zsuzsinak is elege lett belőle, mert szerinte kétszer is tiszteletlenül viselkedett. „Kerülj el engem, és menj a pi***ba.” – mondta Rékasi a fiúnak.

Donáth Anna Magyar Péterről: kíváncsiak rá az emberek, ez teljesen egyértelmű

Nem tűnik úgy, hogy Donáth Anna és Magyar Péter barátságot fognak kötni, de azt a Momentum vezető politikusa is elismeri, sokan kíváncsiak a Tisza Párt vezetőjére.