Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Zokogásban tört ki Gáspár Győző a Párharcban (videó)

Nem pánikroham miatt tört ki zokogásban Gáspár Győző, hanem az öröm miatt, mert egyre jobb eredményeket ér el a Párharcban.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzikének vannak hangosabb pillanatai a Párharcban, de ehhez már hozzászokhattunk, így kedveljük a karakterét. Meglepő módon nem kevés félelmét győz le a játékok alatt, amivel kivívja az emberek elismerését.

Ugyanakkor vannak olyan pillanatok, amiket már ő sem tud elhinni. Ahhoz azonban kétség nem férhet, hogy egyértelműen ő a legszórakoztatóbb figurája a Párharcnak, és ez aligha fog változni a folytatásban. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Nemrég rendre utasította Gáspár Beát, ami általában fordítva történik meg. Nem sokkal a vacsora után azonban újra játszaniuk kellett, és óriási volt a tét, mert hamarosan ismét párbajt rendeznek a Párharcban.

Győzike jól szerepel, ennyi sikerélménye ritkán volt a korábbi műsorokban, bár az Ázsia Expresszben is nagyot ment Beával. A Párharc azonban más számára, mert csapatban kell szerepelnie, legalábbis egyelőre.

Emiatt is lesz furcsa, amikor a párosok egyéniben haladnak tovább, egymás ellen. Győzőnek ismét volt egy megható pillanata, ami miatt zokogásban tört ki, viszont ez is csak azt mutatja, fontos számára a játék.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.