Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Győzikétől volt hangos a Párharc villája, Gáspár Bea azonnal rászólt

Győzike kinevette Király Petit, aki eddig nagyon gyengén teljesít a Párharcban, és ha így folytatja tovább, biztos párbajozó lehet a párjával.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző megélt pár mélypontot a Párharcban, és valószínűleg még fog is, mert továbbra is versenyben van Gáspár Beával. A feladatok viszont egyre nehezebbek lesznek, és azok mindenkinek feladják a leckét.

Győző volt már sírás közeli állapotban is, amikor koporsóbak rakták Gáspár Beát. Hiába volt biztonságban, Győző érthető módon mélyre zuhant lelkileg, mert senki sem akarna ilyet látni, még egy játékban sem. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Ugyanakkor ez a Párharc, ez is a kihívások része, és szerencsére az igazán vidám pillanatok sem maradnak el. Az sem lehet kérdés, hogy Győzike a legszórakoztatóbb karaktere a műsornak, és az is marad.

Eredményhirdetés alatt is volt pár humorosabb jelenete, miközben Stohl András szép lassan ismertette az állást a két csapat között. A vártnál is szorosabban alakult a helyzet, és ez nagy feszültséget eredményezett.

Amikor kiderült, hogy Király Peti a második feladatát is elbukta, hirtelen Győzikétől lett hangos a villa. Gáspár Bea rá is szólt, hogy vegyen vissza, aki nagyon élvezte, hogy az ellenfelek totálisan feszültek.

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.