Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

A Dancing with the Stars megváltoztatta Király Linda életét

Király Linda több mint hálás azért, hogy a Dancing with the Starsban szerepelhetett, ami sokat adott számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Király Linda
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Király Linda volt a Dancing with the Stars legutóbbi kiesője, viszont kicsit sem bánkódik emiatt. Sőt, arra is fény derült, hogy egy igen komoly és fájdalmas sérüléssel csinálta végig a műsort, ami megint csak őt dicséri.

Linda a Mokkának adott interjújában beszélt arról, hogy egyáltalán nem szomorúak, hiába estek ki. Egyszerűen mindenért hálásak a műsor kapcsán, és nagyon elégedetten, boldogan tekintenek vissza a produkciókra. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ettől függetlenül szerintük még bőven lett volna bennük több, amit megmutathattak volna. „Lett volna még Lindában, amit tudtunk volna mutatni.” – jegyezte meg András, aki szintén ott volt a TV2 stúdiójában.

Linda nagyon boldog

Linda boldog, hogy részt vehetett a műsorban, mert jobban elfogadja magát azóta, új érzések szabadultak fel benne, illetve minden eddiginél jobban ismeri önmagát. „Ettől függetlenül nagyon boldog vagyok.”

Andris is egyetért azokkal a véleményekkel, miszerint az idei éve sokkal inkább egyben van, nincsenek kiugró tehetségek, hanem összességében közel egy szinten van a csapat, ettől is olyan izgalmas a verseny.

„Eleve nagyon jó a csapat, imádjuk egymást. Annyira kis család lett az utóbbi pár hétben.” – mondta Linda, aki megélte azokat a pillanatokat, amiért elvállata a műsort, kezdve a korábban említett elfogadással és elengedéssel.

Önfelismerő, öngyógyító úton járt, amikor jött a felkérés, amire először nemet mondott magában, mert nem tudta elképzelni magát a parketten. Később azonban átkapcsolt benne valami, amiért rendkívül hálás, és azt mondja, megváltozott az élete.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.