Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Pochettino bocsánatot kér a Man City elleni döntetlen utáni kirohanásáért

A Chelsea edzője Pep Guardiolától és a hivatalos személyektől is bocsánatot kér, amiért egy dühös kirohanással zárta a Manchester City elleni döntetlent.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Csak úgy pörögtek a gólok a Chelsea és a Manchester City 4-4-es döntetlenre végződött mérkőzése során, s bár a szurkolók számára csupa izgalom volt a meccs, Mauricio Pochettino nem igazán akarta elfogadni a végeredményt és látványosan kiborult a Stamford Bridge-en.

Pochettino ugyanis a lefújáskor besétált a pályára, hogy aztán vitatkozzon Anthony Taylor játékvezetővel a mérkőzés leállítása miatt, mivel az edző akkor úgy látta, hogy a Chelsea még képes lett volna összehozni egy ötödik gólt, amivel meg is nyerhették volna a mérkőzést. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Az edző végül nem fogott kezet a City menedzserével, Guardiolával, ráadásul büntetést is kapott a Taylorral való szóváltásért, és ha mindez nem lenne elég, a stáb két tagjának kellett levonszolnia a pályáról az incidens után. A történtek kapcsán az ESPN jelentése szerint Pochettino úgy fogalmazott:

„Bocsánatot kell kérnem Anthony-tól és mindenki mástól is. Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy Raheem még átmehet és megszerezheti az ötödik gólt. Abban a pillanatban, amikor befejeztük a játékot, Anthony-hoz fordulatam és azt mondtam neki: ‘Mi a…, tudod, mi folyik itt? Miért ebben a pillanatban állítsuk le a játékot?'”

Majd úgy folytatta:

„Aztán megfordultam, és azt mondtam: ‘Megérdemlem, hogy kiállítsanak’, mert igen, átléptem a határt. Szeretnék bocsánatot kérni, mert ez a fajta viselkedés nem jó imázs sem nekem, sem a futballnak.”

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.