Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

Hunyadi Donatella elismerte, csalódott volt a szombat esti pontjaik miatt

Kiszel Tünde lánya elismerte, volt benne némi csalódottság a Dancing with the Stars szombati pontozása kapcsán.

...svg content...Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hunyadi Donatella még mindig versenyben van, miután drámai módon jutott tovább a következő körbe. Király Linda viszont kiesett a versenyből, aki boldogan és önfeledten nyilatkozott az ötödik élő adást követően.

Donatella nyitotta a show-t, ami komoly nyomást is helyezhetett a vállaira. Most volt a legönfeledtebb, viszont technikában már jobb teljesítményeket is láthattunk tőle, így érthető, hogy nem kaptak 9-es osztályzatokat, ellenben az előző héttel. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Donatella elárulta, korábban azt gondolta, nem feltétlen jó dolog elsőként parkettre lépni, de fergetegesen érezte magát. Hozzátette, ráadásul ez egy olyan produkció volt, amivel meg lehetett nyitni egy ötödik élő show-t.

Bődi Dénes szintén izgult a kezdés miatt, ugyanakkor szerinte nagyon jól sikerült a produkció. „Én nagyon élveztem. Tényleg, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.” Hozzátette, ez független a pontoktól, mert nem kaptak túl sok pontot a zsűritől.

Donatella azt mondja, ezek egyáltalán nem rossz pontszámok, de ahogyan ő fogalmazott, a pillanat hevében csalódott volt, mert azelőtt három 9-est kaptak, most pedig három 8-ast, noha mindig az a céljuk, hogy egyre jobbak legyenek. „Volt bennem egy kis csalódottság az óriási boldogság mellett, viszont ezek nem rossz pontok.”