Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,23 Ft
Euró
385,74 Ft
Font
451,34 Ft
Bitcoin
71,073 $

Réka megkönnyezte Alekosz romantikus vallomását

Réka nem bírta ki könnyek nélkül a TV2 stúdiójában, amikor visszanézték Alekosz nagy vallomását az Ázsia Expresszben.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, Alekosz és Réka estek ki a legutóbb hajszán az Ázsia Expresszben. Nagyon közel jártak ahhoz, hogy továbbjussanak, és kvalifikálják magukat a döntő hétre.

Másképpen alakultak a dolgok, de jó volt látni és hallani azt, ahogyan Alekosz kezelte Rékát. Nagyon szép dolgokat mondott róla, és még egy csók is elcsattant, amin talán maga Alekosz is meglepődött. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Mindeközben Kecskés Enikő odasúgta Rékának a búcsú pillanataiban, hogy szabaduljon meg Alekosztól. Fontosak egymás számára, de Réka nem akar semmiféle „speciális” kapcsolatot Alekosszal.

Egy normális, igazi kapcsolatra vágyik, amit hallhattunk is a műsorban. A leforgatott évad után Ördög Nóri a két érintettel is beszélgetett, és amikor közösen visszanézték a romantikus vallomást, Réka könnyei kicsordultak.

Alekosz szerint ez mindig is megvolt benne, így nem arról van szó, hogy elfojtotta volna magában a dolgokat. Réka mosolyogva nézte végig, amikor Alekosz folyamatosan dicsérte őt és azt mondta, olyannak kell lennie egy igazi nőnek, mint a párja.

Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje napi szinten szembesül a budapesti helyzettel.