Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,18 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,41 Ft
Bitcoin
71,118 $

Nemazalányék azonnal kiestek a Párharcból

Rögtön az egyik legnagyobb név búcsúzott a Párharc küzdelmeitől, de Nemazalány és párja keményen küzdöttek a párbajon.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Párharc új évadában nagyon hamar elszabadultak az indulatok, és rögtön megkezdődött a rivalizálás. Rékasi Zsigmond Meggyes Dáviddal feszült össze, és a 19 éves fiú azon dolgozik, hogy kiessen Dávid és Stana Alexandra párosa.

Egyrészt nincs közöttük jó viszony, másrészt a legerősebb párosnak tartják őket. Gáspár Győző és Gáspár Bea is versenyben vannak, akik az első szavazáson szintén kaptak egy voksot, ami nem kicsit lepte meg Győzikét. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A korábban pánikrohamot kapott Győzike pontosan tudta, kik szavaztak rájuk, és nem felejtik el. Ennek még biztosan lesz folytatása, és miután Nemazalányék a teljesítményük miatt biztos párbajozók voltak, csak az lehetett a kérdés, ki ellen küzdenek meg.

Tuvic Aleksandra és párja kapta a legtöbb szavazatot, de Dávidék is közel jártak ahhoz, hogy párbajozzanak. Végül egy nagyon izgalmas és szoros párbajt láthattunk, amit Nemazalányék vesztettek el.

Nemazalány ugyan ráérzett a feladatra, nem tudta megnyerni a párbajt Armanddal. Volt egy kis vitájuk a párbaj előtt, ami nem segített rajtuk, viszont nem ezen ment el a bent maradásuk, amit sajnálnak, mert még maradtak volna. Az Ázsia Expresszel ellentétben ez a játék rendkívül hamar véget ért számukra.

Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje napi szinten szembesül a budapesti helyzettel.