Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

Rékasi Károly fia kihúzta a gyufát Stana Alexandráéknál

Meggyes Dávid és Stana Alexandra egyáltalán nem szimpatizál Rékasi Zsigmonddal, de ez visszafelé is igaz.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hasonlóra még nemigen volt példa, amikor a Párharcban ennyire gyorsan ellentétek alakuljanak ki. Rékasi Zsigmond pillanatok alatt kihúzta Horváth Gréta volt párjánál a gyufát, és ennek még lesz folytatása.

Meggyes Dávid nem veszi jó néven az odaszólogatásokat, és ennek már hangot is adott. Eddig visszafogott volt, míg a 19 éves fiú nyeregben érzi magát, többek között a megszerzett védettség miatt is. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Nincsenek jóban egymással, ez tisztán látszik, és arra sincs igazán esély, hogy ez változzon. Dávid jelezte, ha lekerül a fiúról a védettség, felkötheti a gatyáját, mert nem fogja békén hagyni, nem felejt.

Szerintük az sem véletlen, hogy nemcsak tőlük kaptak negatív kritikákat, addig Zsigmond azon a véleményen van, hogy egyszerűen erősnek látják őket, és mivel nagyon fiatalok, igyekeznek rájuk szállni.

„Nagyon-nagyon kemény fába vágta a fejszéjét.” – mondta Dávid, aki áll elébe a harcnak, amiből nagy párbaj kerekedhet, mert mindketten erősek. Akár egy döntőt is el lehetne képzelni közöttük, de majd meglátjuk.