Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,46 Ft
Euró
385,15 Ft
Font
450,33 Ft
Bitcoin
67,172 $

Összefoglaló videón Szoboszlaiék győzelme az angol Ligakupából a Liverpoollal

A Liverpool végül továbbjutott az angol Ligakupa negyedik fordulójában, köszönhetően Szoboszlai Dominiknek is.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes estén van túl a Ligakupa mezőnye, melynek a végén több csapatnak is távoznia kellett. Nagy meglepetésre már az Arsenal sincs versenyben, az Ágyúsokat a West Ham United ejtette ki, méghozzá meggyőző módon.

Az már kevésbé jelent meglepetést, hogy a Manchester United is kiesett, hiába címvédők. A Newcastle 3-0-ra intézte el őket az Old Traffordon, de még mindig nem rúgták ki Ten Hagot, ami már inkább meglepő lehet. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

A Chelsea szintén továbbjutott, amivel gyorsan javították a bajnoki vereségüket. A Liverpool folytatja a jó sorozatát Szoboszlaival, aki majdnem betalált a Bournemouth ellen, de így is nyerni tudtak.

Klopp semmit nem bízott a véletlenre, egy erősebb csapatot küldött fel a pályára, és Szoboszlai is ott volt a kezdőben. Így sem volt könnyű dolguk a nagy esőben, Nunez hatalmas lövése viszont eldöntötte a kérdést.

A Liverpool megérdemelten nyerte meg a meccset és jutott be a következő körbe. Ezzel egyre közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy a döntő közelébe kerüljenek, és ne feledjük, az Arsenal és a Manchester United miatt már nem kell aggódniuk. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.