Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Fotókon Szoboszlaiék önfeledt pillanatai a szerbek elleni diadal után

A kemény munka után jöhetett a megérdemelt pihenés.

...svg content...Budapest, 2023. október 14. Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkõzésen a Puskás Arénában 2023. október 14-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hatalmas csatát vívott meg tegnap a szerbek ellen Marco Rossi együttese, ám végül győztesen hagyhatta el a magyar válogatott a Puskás Aréna gyepét, karnyújtásnyira kerülve ezzel az egyenesági EB-kijutáshoz.

Amennyiben ugyanis Magyarország kedden idegenben felülmúlja Litvánia együttesét is, úgy már legfeljebb a csoportelsőség lehet kérdéses az Európa-bajnokság selejtezősorozatát illetően. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Bulgária és Montenegró elleni találkozókat félvállról venné majd a magyar válogatott, ám a tudat, hogy hosszú évtizedek után végre nem kell matekozni a végén, valószínűleg újabb gátakat szabadítana fel a csapatban.

Láthatóan már most remek a hangulat a válogatott háza táján, legalábbis a Telkiben készült fotók erről árulkodnak, melyeken Szoboszlai Dominik és Fiola Attila megmutatták a ritkán látható arcukat is.

A felszabadult pillanatok teljesen érthetőek, hiszen Magyarország válogatottja rég nem látott formában van, és 1985 után először fordulhat elő, hogy csoportelsőként jut ki egy nagy tornára.