Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,302 $

Külön tapsot kért Szoboszlai az egyik csapattársának a szerbek ellen

Szoboszlai Dominik is elégedett volt a szerbek elleni siker alkalmával, és az egyik csapattársának külön tapsot kért a szurkolóktól a Puskás Arénában.

...svg content...Fotó: A magyar játékosok ünneplik győzelmüket a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. október 14-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött. MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök is a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket. Minden úgy alakult, mint azt szerettük volna, bár a szerbek előtt is bőven voltak lehetőségek, hogy akár nyerjenek is.

Nem így lett, a magyar válogatott ismét legyőzte Szerbiát, és ezzel 13 pontosak a csoportjukban. Szoboszlai Dominik szintén megtette a magáét a meccs alatt, és pontosan ilyen mérkőzésre számítottak a szerbekkel szemben. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

„Ilyen mérkőzésre számítottunk, tudtuk, hogy itthon sem lesz egyszerű, hiszen az ellenfélnél kiváló játékosok futballoznak, de ezt mi jobban akartuk” – idézte az MTI a Liverpool játékosát, aki nagyon boldog.

A magyar válogatott szinte már ki is jutott az Európa-bajnokságra. Ha kedden nyernek Litvániában, akkor ez hivatalossá válik, ugyanakkor Szoboszlai semmit sem szeretne a véletlenre bízni.

„Nagyon úgy néz ki, hogy jó irányba haladunk, és persze most boldogok vagyunk, de ugyanúgy százszázalékosan fogunk koncentrálni a következő mérkőzésre.” – folytatta reálisan a magyar válogatott csapatkapitánya.

Szoboszlai többek között Nego játékát is kiemelte, aki mindkét gólban főszerepet játszott. Több mint kiválóan játszott, és a Liverpool sztárja jelezte a szurkolóknak, hogy nagy tapsot érdemel a csapattársa.

„Szerintem észbe kapott, hogy nincs egyedül a posztján, és itt mindenkinek meg kell dolgozni a helyéért.” – tette hozzá nagyon boldogan Szoboszlai.

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.