Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,26 Ft
Euró
385,96 Ft
Font
449,43 Ft
Bitcoin
63,684 $

Klopp: a Liverpool már túltette magát a Tottenham elleni vereségen

Ráadásul egy parádés győzelem volt az, ami feledtette a csapattal a Tottenham elleni vereséget.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Jon Super
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Liverpool ezúttal hazai pályán játszott mérkőzést a Union Saint-Gilloise ellen, és parádés teljesítménnyel 2-0-ra meg is nyerték a meccset.

A mérkőzés egyik nagy hőse Ryan Gravenberch volt, aki egy kapushiba után megszerezte első gólját a Liverpool színeiben, majd a kispadról berobbant Diogo Jota is, aki egy második gólt is szerzett a Liveproolnak. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

Jürgen Klopp a győzelem után úgy nyilatkozott, a Liverpool „túl van” a Tottenham elleni vereségen, ami nem meglepő egy ilyen kiváló mérkőzés után. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Jota piros lapot kapott a Tottenham elleni mérkőzésen, ám a kiállítás nem érintette a legutóbbi mérkőzést, így ő is pályára tudott lépni a hosszabbításban.

Jota ügye kapcsán Klopp megjegyezte:

„Hogyan kell ezt kezelnie? Tudtam, hogy nehéz lesz. Az a meccs már régen volt, túl vagyunk rajta, és Diogo is túl van rajta. Nem vagyunk gyerekek.”

Az edző valószínűleg annak is örült, hogy ezúttal minden játékosa sértetlenül hagyta el a pályát, és nem is szórták játékosainak a piros lapokat. Klopp a mérkőzés után arról is szót ejtett, hogy Gravenberch egy kiváló játékos, majd magáról a meccsről annyit mondott újságíróknak:

„Jó volt a kezdés, de elvesztettük a ritmust, és túl sokat játszottunk a formációban… Profik voltunk, de lehettünk volna jobbak is”.

Gravenberchre kitérve az edző rámutatott:

„Ő egy remek srác, és nagyon örülök neki. 35 meccsen játszott, ami egy fiatal játékostól eléggé elfogadható. Most már érzi a ritmust, és ez látszik is, amikor a labda nála van. Amikor a megfelelő helyekre tudjuk rakni őt, akkor tényleg hihetetlen.Talán nem ez volt a legnehezebb gól, amit pályafutása során szerzett, de a gól az gól. Mindegyik ugyanúgy számít.”

Végezetül Klopp egy visszatekintést is tett:

„A Brighton számára ez csak egy rövid forduló. Tavaly szörnyűek voltunk ott, szóval jobban kell teljesítenünk. Utálok a meccs után a meccsre gondolni, de ezekben a gyors fordulókban muszáj. A következő meccsre nem áll rendelkezésünkre két csatár, úgyhogy meg kell tennünk.”

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?

Zinedine Zidane 51 évesen is zseni a pályán (videó)

Ebből is látszik, hogy Zinedine Zidane ideje korán vonult vissza, aki még 51 évesen is fitt, és látványos dolgokra képes a labdával.