Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Tolvai Reni olyasvalamit vett észre magán, amit azelőtt soha (videó)

Tolvai Reni láthatóan nagyon boldog, hogy egyre izmosabb, és büszke is rá, sok munkája van benne.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni szexi megjelenése mindig nagyon látványos, bárhol is bukkanjon fel az énekesnő. Az egyik legszexibb sztár, és most, hogy csúcsformába lendült, minden eddiginél több dicséretet is kap.

Reni nem tagadja, tölteti az ajkát, viszont semmit sem visz túlzásba, miközben folytatja a kemény edzéseket. Nagyon jó motivációt jelent számára, hogy egyre több izomréteget fedez fel magán, ami valóban motiváló. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Reni a videójában arról beszélt, hogy soha életében semmilyen izom nem látszott a testén, de most történt valami. Felfedezte, hogy a tricepsze igencsak változott, és a videóban is látható a kitüremkedő izom.

„Megjelent egy ilyen.” – mutatta büszkén az izmát Reni. „Én erre annyira büszke vagyok, hogy nem tudom elmondani.” Volt benne némi kétely, hogy az valóban izom-e, de meg kell erősítenünk, hogy az márpedig izom.

„Ott van egy ilyen kis valami. Luxi, gyere, nézd az izmom! Anyád izmos lett!” – mondta a kutyájának az énekesnő. „Vagy lehet, hogy ez valami más… Nem, ez a munka!” – tette hozzá a szexi sztár. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.