Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Osimhen ügynöke perrel fenyegeti a Napolit egy gúnyolódó videó miatt

A nigériai játékost egy elrontott tizenegyes miatt kezdték ki csapaton belül.

...svg content...MTI/EPA/SERENA CAMPANINI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egy botrányos tiktok videó miatt áll a bál a tavalyi bajnok Napolinál, a helyzet pedig mostanra odáig fajult, hogy Victor Osimhen ügynöke jogi lépéseket fontolgat a klub ellen – számolt be róla az ESPN.

A videó Osimhen Bologna elleni elhibázott büntetőjét gúnyolja ki meglehetősen sértő módon, tekintve, hogy a nigériai játékos mennyit tett a csapatért és azért, hogy a Napoli 33 év után újra Scudettót nyerhessen. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Victor Osimhen képviselője, Roberto Calenda közleményt adott ki az ügy kapcsán, melyben azt írta, hogy ami a Napoli hivatalos TikTok profilján történt, az teljességgel elfogadhatatlan, és mindent megtesznek a játékos védelmében.

„Először nyilvánosságra hoztak egy Victort gúnyoló videót, majd – most már megkésve – törölték” – fogalmazott Calenda.

Osimhent a Bologna elleni mérkőzésen a kihagyott büntető után lecserélték, a játékos dühösen kiabált Rudi Garcia edzővel, mielőtt elhagyta volna a pályát. A nigériai tehetség az előző szezonban 31 góllal segítette csapatát, idén eddig hat mérkőzésen három gólt szerzett.

A szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalások ugyanakkor már hónapokkal ezelőtt megakadtak, amit a mostani helyzet egészen biztonsan nem fog előrébb mozdítani.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.