Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,798 $

Valami beindulhatott a Manchester Unitednél

A Manchester United magabiztos győzelmet aratott az EFL Kupa harmadik fordulójában az Old Traffordon a Crystal Palace ellen.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az utóbbi időben nagyon nem ment a játék a Manchester Unitednek, és a vártnak megfelelően kikezdték Ten Hagot. A holland a katasztrofális kezdés és a Bayern München elleni vereség ellenére a kispadon maradhatott.

A szakember dolgát az sem könnyítette meg, hogy sok kulcsjátékos sérült le, illetve Antony még csak az edzéseket sem látogatja az ellene felhozott súlyos vádak, egy jogi ügy miatt. Sancho ugyan edzhet, nem az első csapattal, miután nyilvánosan összerúgta a port az edzővel. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

A Manchester United eladása körüli mizéria is belső gondokat okozhat, így a hangulat minden eddiginél rosszabbá válhatott. A Burnley otthonában ugyan nyert a csapat, messze nem volt meggyőző a játék.

Az új igazolások is pályára léptek

Nem sokkal később már az EFL Kupában lépett pályára a csapat a Crystal Palace ellen. Nehéz mérkőzésnek ígérkezett, de nem lett az, az United magabiztosan, szebb játékkal a neve mellett győzött.

A kezdőben helyet kapott Garnacho nyitotta meg a gólok sorát, aki eddig rendre csereként állhatott be a Premier League új szezonjában, hiába az United egyik legjobb játékosa. Többek között emiatt is érték kritikák Ten Hagot, aki nemigazán szeret belenyúlni a meccsekbe.

Nem sokkal később Casemiro is beköszönt, aki talán formába lendül, mert eddig messze nem hozza azt, amit tavaly. A mindent eldöntő találatot Martial gyűjtötte be az 55. percben Casemiro passzából, de az új igazolás, Amrabat is pályán lehetett, akárcsak Mount és Hojlund.

Egyre több a spekuláció Harry herceg és Meghan Markle esetleges válása kapcsán

Meg nem erősített források szerint feszültség tapasztalható Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.

Visszatért a győzelem útjára az Újpest, kiesőhelyen a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán kapott ki az Újpest ellen, akik két nyeretlen meccs után tudtak nyerni, és ott vannak az 5. helyen.