Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Csapattársai biztatták Sanchót, hogy kérjen bocsánatot Erik ten Hagtól

Három hét után végre véget ért a belviszály.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Jadon Sancho azt követően került konfliktusba edzőjével, hogy ten Hag kihagyta őt az Arsenal elleni mérkőzés keretéből, amiért állítólag nem megfelelő módon végezte az edzésmunkát.

Sancho ezt követően a közösségi médiában is szóvá tette az esetet, hamisnak nevezve a holland edző állításait. Az angol játékos a később eltávolított bejegyzésben úgy vélekedett, hogy ten Hag „bűnbakot csinált belőle”. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Ten Hag végül úgy döntött, hogy addig száműzi Sanchót az első csapat edzéseiről, míg bocsánatot nem kér. A patthelyzet három hétig, egészen mostanáig tartott – számolt be róla az ESPN.

Mint kiderült, Sanchót csapattársai, Marcus Rashford, Luke Shaw és Harry Maguire vették rá a bocsánatkérésre. A helyzet megoldása nem csupán a játékos karrierje szempontjából, de a csapatot körülvevő nehézségek leküzdése miatt is fontos volt.

Sancho az elmúlt hetekben többek között a Bayern München elleni BL-csoportmeccset is kihagyta, a hírek szerint pedig nem csupán az edzéseket, de az öltözőket és a kantint sem láthogathatta, kizárólag az edzőivel tarthatta a kapcsolatot, és a Manchester United akadémiájának pályáin tréningezhetett.