Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
61,115 $

Cristiano Ronaldo megint hős volt, két gólt is lőtt a nagy rangadón

Cristiano Ronaldo két újabb góllal segítette hozzá a szaúdi csapatát a győzelemhez, méghozzá egy igencsak drámai mérkőzésen.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo sorra írja a rekordokat a futballban, még a 30-as évei végén is. Semmi jele nincs annak, hogy hamarosan visszavonulna, és mivel fitt, egészséges, imádja a játékot, még lehet pár erős éve.

Ahogyan ő fogalmazott, lezárta az európai pályafutását, és nagyon jól érzi magát a Közel-Keleten, ahol minden eddiginél több pénzt keres. A szaúdi liga kezdi kinőni magát a sok sztárigazolással, és ez csak a kezdet. Soron kívül A magyarok egyik kedvenc gyümölcse is olcsóbb lett idén

Ronaldo indította be a lavinát, és úgy tűnik, mindez működik, mert sokan tették át a székhelyüket a közel-keleti sorozatba. Többek között már Neyemar és Benzema is a liga játékosa, akik ugyancsak álompénzt keresnek.

Ronaldo semmit sem bíz a véletlenre, és legutóbb is két góllal járult hozzá az Al Nassr győzelméhez. Ez megint egy olyan teljesítmény, amit nem kell magyarázni, a portugál csillag parádézik.

A 4. és az 52. percben talált be a szintén sztárcsapat Al Ahli ellen, ami egyúttal egy igazi csúcsrangadó volt. A másik oldalon Kessié és Mahrez is eredményes volt, de 4-3 lett a vége a hazai csapatnak, akik jelenleg az 5. helyen állnak, míg az ellenfelük közvetlen mögöttük, de szintén 15 pontosak. A bajnokság élén az Al Ittihadot találjuk 18 ponttal egy 17 és két 16 pontos riválisuk előtt.

Apple-ügy: a bankoknak haladéktalanul kártalanítaniuk kell az ügyfeleket, az összegek is ismertek

Az MNB az ügyfelek haladéktalan kártalanítására szólítja fel a bankokat az Apple-ügy kapcsán, ami sokakat érint.

Gulácsi Péter nem tagadja, csalódott az Európa-bajnokság miatt

Gulácsi Péter egy olyan sérülésből tért vissza, ami akár a karrierjébe is kerülhetett volna, de szerencsére ennél sokkal jobban alakultak a dolgai.