Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Extrán vonzó Krausz Gábor táncpartnere

A magyar hírességek egyik legvonzóbb nője oldalán táncolhat Krausz Gábor, aki több mint szerencsésnek érezheti magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor a TV2-nek adott interjújában azt is elárulta, miért mondott igent a Dancing with the Starsra. Korábban rendre elutasította a csatorna ajánlatát, ám most az élet úgy hozta, hogy igent mondott.

Maximálisan érthető Gábor döntése, aki már nem párja Tóth Gabinak. A sors furcsa fintora, hogy nemrég együtt láthattuk őket a képernyőn a Séfek Séfjében, viszont azt az adásrészt hónapokkal korábban rögzítették. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Gábor időközben szép lassan táncosnak érezheti magát, és Mikes Anna mindent igyekszik kihozni belőle. Szenzációsan néz ki a profi táncosnő, aki nem mellesleg igazi bajnok, és az egyik legkiválóbb tanár.

Sokan irigylik most Gábort emiatt, illetve valóban egy extrán vonzó nőről beszélünk. Anna arra született, hogy táncoljon, és átadja ezt a fajta életérzést a többi embernek, most épp Krausz Gábornak.

Már táncos ruhában is láthatjuk őket, remekül mutatnak egymás mellett, és ne feledjük, pár héten belül indul a DWS 4. évada, benne Gáborral és Annával, akik akár közönségkedvencek is lehetnek a műsorban.

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.