Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Messi megnevezte azt a világsztárt, akit maga mellett akar látni a Manchester Citynél

Lionel Messi ezzel rendesen feladta a leckét a Manchester City tulajdonosi körének, mivel nem lesz egyszerű dolguk, és akkor finoman fogalmaztunk.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messi ezzel rendesen feladta a leckét a Manchester City tulajdonosi körének, mivel nem lesz egyszerű dolguk, és akkor finoman fogalmaztunk.

Egyre többen számolnak be arról, hogy Lionel Messi döntése véglegesnek tűnik, és lassan csak az lehet a kérdés, hogy hol folytatja tovább. Ha valóban elhagyja a Barcelonát, akkor szinte biztos, hogy országot is vált, bármennyire is szereti Spanyolországot és a katalán várost. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Messinek több nagy kérője is akad, de a Manchester City tűnik a favoritnak, ahol a korábbi edzője és a válogatott csatártársával dolgozhatna együtt. A transzfer létrejöhet, bár a Barcelona nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy az argentin nem eladó és az elnök még csak az ajánlatokat sem akarja megnézni.

EGYELŐRE NAGY MAKACS A BARCELONA

Hivatalosan egy ajánlat sem futott be a Barcelonához, bár a Manchester City és a PSG vezetősége elkezdte az egyeztetéseket a világsztárral. Mellettük az Inter Milan és a Manchester United áll készen arra, hogy meggyőzze Messit.

Lionel számára nagyon fontos, hogy olyan játékosok is legyenek mellette, akikkel remek kapcsolatot ápol. Louis Suaraz például a legjobb barátja, aki követheti őt, mivel a Barcelona már nem tart rá igényt. A PSG ki is fejezte az érdeklődését a támadó iránt, és nem kizárt, hogy Messi miatt a Manchester City is kész erre.

Az ESPN Brasil információja szerint Messi ennél is többet akar, és megnevezte azt a játékost, akivel biztosan együtt akar futballozni a Manchester City színeiben. Neymar lenne az a futballista, akivel remek triót alkottak Suarezzel a Barcelonában, majd a brazil úgy döntött, a PSG-hez szerződik.

Ugyan Neymar többször is megpróbált visszatérni, a franciák nem engedték el, és azóta sokkal jobban is érzi magát Párizsban. A PSG kijelentette, hogy az egyik legértékesebb játékosukról van szó, aki szerintük tőlük fog visszavonulni.

Jorge Nicola arról számolt be, hogy Messi felvette a kapcsolatot Neymarral, hogy tájékoztassa őt az Angliába való költözéséről, és arra ösztönözi a brazilt, hogy hagyja el Párizst, és tegye át a székhelyét Manchesterbe, majd dolgozzanak újra együtt Pep Guardiola oldalán.

Neymarnak még két éve van hátra a szerződéséből, és a párizsiak eddig is makacs tárgyalófélnek bizonyultak, így nehéz elképzelni, hogy elengednék a sztárjukat, vagy a Citynek akkora összeggel kellene előállniuk, amire nem lehet más a válasz, miközben betartják a pénzügyi fair playt. Nehéz ügy, nagyon nehéz ügy…

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/messi-az-adozas-miatt-megsem-a-manchester-cityt-fogja-valasztani/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.