A Barcelona tudomást sem akar venni Messi döntéséről?

not image

A T-800-as

2020. augusztus 27. - 09:04

A katalánok kommunikációja egyértelműnek tűnik, és nem akarnak megválni a legjobb játékosuktól, vele tervezik az új csapatot, ami egyelőre csak alakulóban van.

A katalánok kommunikációja egyértelműnek tűnik, és nem akarnak megválni a legjobb játékosuktól, vele tervezik az új csapatot, ami egyelőre csak alakulóban van.

Talán nem túlzás azt álltani, hogy áll a bál a Barcelonánál, és nemcsak a gyenge szezon, valamint a kellemetlen bajnokok ligás 8-2-es kiesés miatt a Bayern München ellen, akik végül a PSG-t is legyőzték a döntőben.

Lionel Messinél betelt a pohár, és 20 év után távozna a Barcelonától, ahol eredetileg a visszavonulását tervezhette. Ronald Koeman, a Barcelona egykori sztárja, aki időközben átvette az edzői posztot, személyesen beszélt az argentinnal a világsztár házában.

Mint arról korábban már beszámoltunk, ez a beszélgetés Messi és Koeman között nem volt túl sikeres, köszönhetően a holland egyik elejtett mondatának, amiben erősen arra utalt, hogy az aranylabdásnak kiváltságai vannak a klubnál, de ennek vége.

A vezetőség nagyon bízott abban, hogy Koeman személye jó hatással lesz Messire, de minden csak rosszabb lett. Annak ellenére, hogy a futballzseni kedden hivatalosan is kérvényezte az eligazolását, a Barcelonánál mindent megtesznek azért, hogy megtartsák őt.

A helyzet akár el is mérgesedhet Messi és a Barcelona között, mivel az argentin állítja, a koronavírus miatt elhúzódott szezon miatt továbbra is él az az opciója a szerződésében, mely lehetővé teszi a távozását. A katalánok szerint pedig ez az opciós záradék május végén lejárt.

Az NBC Sports is kiemelten foglalkozik a témával, mivel egy nemzetközi szupersztárról van szó, akit minden idők legjobbjának tartanak, és a kora ellenére talán továbbra is a legjobb aktív futballista. A beszámoló részeként az is kiderült, hogy a Barcelona külsőleg gyakorlatilag tudomást sem akar venni Messi döntéséről, kérelméről.

RONALDO MÉG MINDIG SOKAT BESZÉL A MANCHESTER UNITEDRŐL

Ramon Planes, a Barcelona sportigazgatója szerdán igen egyértelmű szavakat fogalmazott meg, míg az elnök Josep Maria Bartomeu messze csendesebb volt. Planes elmondta, ami megtörtént az megtörtént, így most arra koncentrálnak, hogy a csapatot a világ legfontosabb játékosai köré építsék.

„Szeretnénk egy következő győztes ciklust felépíteni, amit a világ legjobb játékosa, a történelem legjobbja vezet. A Barca és Leo olyanok, mint egy házasság, ahol mindketten nagyon sokat adnak egymásnak, és örömet okoztak a rajongóknak. Egy pozitív jövőt látok magam előtt, optimista vagyok..”

„Szükség van az olyan tapasztalt játékosokra, mint Leo Messi, és azokra, akik a jövőt jelentik. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Barca és Messi között a kapcsolat továbbra is fennmaradjon.”

„Belső szinten dolgozunk azon, hogy meggyőzzük Leót. A Barca az elmúlt években sokszor újjáépítette magát, és közben mindig erősebbé vált. Jelenleg ebben a szakaszban vagyunk.” – tette hozzá a sportigazgató.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/low-zsolt-elarulta-min-mulhatott-hogy-a-psg-vel-elvesztettek-a-bl-dontot/